0


Oyun adı: Flight Simulator X Gold Edition

Açıklama: Microsoft Flight Simulator X, FSX olarak da bilinir, Microsoft Flight Simulator 2004'den sonra çıkan Microsoft Flight Simulator'ün onuncu sürümüdür. Grafik motoru güncellemesi ve Windows Vista desteği içermektedir, serinin teknolojik açıdan en donanımlı sürümü olarak tarafından pazarlanmıştır. Serinin DVD-ROM olarak piyasaya sürülen ilk sürümüdür. Ayrıca serideki ilk elektronik dağıtım önleme yöntemi kullanan oyundur, bu yöntemle kullanıcının oyunu oynayabilmesi için bilgisayara oyun diskini koyma zorunluluğunu ortadan kaldırmıştır.

Flight Simulator X yaygın uçuş simülatörü serisinin onuncu sürümüdür. Amerika Birleşik Devletlerinde resmi olarak 17 Ekim 2006 günüde piyasaya sürülmüştür. Microsoft'un oyun için hazırlanmış sitesindeki bilgilere göre oyunun standart sürümü Radyo ile Yerbulmadan Küresel Konumlama Sistemi ve havayollarını içermektedir. Ayrıca standart sürüm 18 uçak, 28 ayrıntılı işlenmiş şehir, ve 24.000'den fazla havaalanı içermektedir. Oyunun bir üst sürümü olan Deluxe Sürüm'de ise 24 uçak ve 38 ayrıntılı işlenmiş şehir bulunmaktadır.

Flight Simulator X resmi olarak 2006 yılında Uluslararası Tüketici Elektroniği Şovunda (CES) Microsoft Windows Vista oyun şovunda tanıtıldı oyun Windows 7'ylede uyumludur. Microsoft released screenshots as well as a list of frequently asked questions as a press release on Microsoft Flight Simulator Insider, and numerous flight simulator communities. This also included mission-based gameplay with mission specific aircraft as well as an upgraded rendering engine capable of increased detail. Following the Electronic Entertainment Expo (E3) in May 2006, Microsoft published new screenshots, videos and an official trailer. The overall reaction by the community was quite positive,[kaynak belirtilmeli] and the graphical quality of the simulator has greatly increased.

Minimum sistem gereksinimleri: 
- İşletim sistemi: Windows 7, Windows Vista veya Windows XP Service Pack 2 (SP2)
- Bilgisayar işlemcisi: 2.0 gigahertz (GHz) veya daha fazla
- Bellek: 1 gigabayt (GB) veya daha fazla RAM
- Sabit disk alanı: 4 gigabayt (GB) kullanılabilir sabit disk alanı


http://turbobit.net/2b1hypi1gcss.html

Yorum Gönder

 
Yukarı