0
  • Yandex Haritalar'da Büyük Değişiklik!

iOS işletim sistemli cihazlar için sunulan Yandex Haritalar uygulamasının beklenen değişikliği bugün yapıldı. Yeni tasarımı ile güncellenen Yandex Haritalar artık iOS 7 için optimize edildi. 

Son zamanlarda ülkemizde sunduğu hizmetler ile popüler olmayı başaran Rusya menşeli Yandexfirması yenilikleri ile kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Güncelleme ile birlikte iOS 7 ile uyumlu hale gelen Yandex Haritalar uygulaması sade ve düz arayüzü ile kullanıcılara istediği bilgilere ulaşmak için iyi bir hizmet sunmayı amaçlıyor. 

Güncelleme hakkında yapılan açıklama ise şu şekilde; "Tüm Türkiye’nin haritasını değiştirdik; bizden istediğiniz gibi haritadaki yerleri daha belirgin yaptık. Ayrıca büyük şehirlerlerdeki mahalle bilgilerini ekledik. İstanbul ve Ankara için metro ve tramvay hatlarını, ayrıca Bursa için tramvay hatlarını ve İstanbul Boğazı altından geçen “Marmaray” tünelini ekledik. Uygulamanın tasarımı artık iOS 7 tarzındadır, kurum kartlarında ise derecelendirme ve diğer faydalı bilgiler görsellik açısından artık daha net sunulur. Bunun dışında, uygulamanın kararlılığını ve çalışma hızını arttırarak uygulamayı ciddi derecede geliştirdik; bunu yapmamıza yardım eden yorumlarınız için teşekkür ederiz."

Kullanıcılarına daha doğru sonuçlar sunmak için tasarımınnı baştan aşağı değiştiren Yandex yeni harita bilgileri ile App Store'deki yerini korumaya devam ediyor. Yandex Haritalar uygulamasının en yeni sürümünü kullanmak ve güncelleme yapmak için buraya tıklayarak App Store'den gerekli işlemi yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

 
Yukarı