0
  • Google Chrome Güncellendi! Son Sürümü indir

Dünya genelinde en çok kullanılan Google Chrome web tarayıcısı yeni sürüm ile güncellendi. 

Şüphesiz ki bilgisayarda bulunması gereken yazılımlardan biri de tarayıcıdır. Hemen her işimizi Internet tarayıcısı ile yapmaktayız, bu nedenle web tarayıcılarımız bir hayli pratik ve hızlı olmasını bir sayfanın açılmasını dakikalarca beklemek istemeyiz. Bu nedenle Google Chrome bilgisayarımızın en temel yazılımlarından diyebiliriz. Bunun sebebi ise kullanım kolaylığı sağlayan tasarımı, sayfaların açılma hızı ve içinde bulundurduğu eklentileri sayesinde dünyanın en hızlı ve en çok kullanılan web tarayıcısı haline gelmiştir.

Chrome, Google tarafından geliştirildiği için bir o kadar da güvenilir bulunuyor ki, kullanıcılar Google Chrome'u kullanmaktan vazgeçmiyor. Sürekli güncellenen ve her güncellemesinde yeni özellikler getiren Google Chrome'a bu güncellemede dokunmatik ekran bilgisayarlar için daha kontrollü bir geliştirme yapılmış. Yeni java script özellikler eklenmiş.

Sizde web tarayıcınızı güncellemek isterseniz Google Chrome indir linkine tıklayarak 35.0.1916.114 sürümüne yükseltebilirsiniz.

Yorum Gönder

 
Yukarı