0
  • Bu Kez Zam Değil İndirim!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, internet ücretleri hakkında düzenleme yapılacağını ve indirime gidileceği hakkında açıklamalarda bulundu. 

İnternet hizmetlerinin artık daha uygun fiyatlarla biçimlendirilmesi için altyapı çalışmalarını hız verdiklerini ifade eden Bakan Elvan konu ile ilgili şu sözleri dile getirdi. "Vatandaşların internet hizmetini daha da uygun fiyatlara alması amacıyla internet servis sağlayıcılarının maliyetlerini düşürecek önlemleri almaya devam ediyoruz" 

Bakan Elvan, "Metro Ethernet İnternet" hizmetini de indirime dahil edeceğini bildirdi. Söz konusu indirim kampanyasına ilişkin kararlarının BTK yani Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından onaylandığını belirten Elvan şu sözleri kaydetti. 

"Kampanya özellikle kurumsal kullanıcıların tercih ettiği 10 Gbit'e kadar simetrik hızlarda verilen Metro Ethernet İnternet hizmetini kapsıyor. Kurumsal kullanıcılar ve internet servis sağlayıcıları; 12 ay ile 36 ay abonelik taahhüdü karşılığında talep ettiği hıza göre indirim alacak. Metro Ethernet İnternet hizmetini alan kurumlara bağlantı ücretlerinde 3 bin ile 11 bin lira arasında değişen miktarlarda indirim yapılacak. Bu indirim kararı ile hem kurumsal aboneler hem de vatandaşlarımıza sağlanan internetinin maliyeti düşecek."

Bakalım interet için yapılacak olan indirim düzenlemeleri ne düzeyde olacak. 
 

Yorum Gönder

 
Yukarı