0
Cs 1.6 Bot Paketi indir - Counter strike 1.6 Bot paketi
Cs 1.6 Bot Paketi indir - Counter strike 1.6 Bot paketi
Counter strike oyunu uzun yıllardan beri oynanan aksiyon oyunlarının başında gelmektedir.Her yaştan birçok oyun severin oynadığı oyun yıllara meydan okumakta ve sürekli yeni oyuncular kazanan bir yapıya sahiptir.Özellikle küçük yaşlarda kazandığı oyuncuların ilerleyen yaşlarında da bu oyunu zevkle oynayabilmesi en büyük artılarındandır.Online olarak birçok kişiyle cs 1.6 oynayabilirsiniz.Ancak internet bağlantınız yoksa veya daha acemi iseniz cs 1.6 bot paketiindirerek kendinizi geliştirebilirsiniz.

Botlarla oynamak sizin için antrenman olacak ve kendinizi geliştirebileceksiniz.Cs oyuncuları arasında bilek tabiri ile oynadığınız oyunun kalitesine ad verilir.Bileğinizi geliştirmek istiyorsanız öncelikli olarak botlara karşı mücadele edin derim. Cs 1.6 bot paketi indirdikten sonra çeşitli haritalarda botlarla mücadele edebilirsiniz. Ayrıca cfg kullanarakda gelişiminize yardımcı olabilirsiniz. Piyasa da haddinden fazla cfg paylaşımları var zaten. Kısa bir araştırmadan sonra hangisinin iyi olduğunu kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

Counter strike oyunu için paylaşımlarımız olacaktır.Özellikle hile ve cfg konularında pek çok paylaşım sunmayı düşünüyorum.Böylelikle profesyonel bir oyuncu olmanız için gereken adımları yavaş yavaş sizlere aktaracağım. Cs 1.6 bot paketi indirin ve hangi silahı iyi kullanıyorsunuz deneyerek öğrenin. Cs 1.6 bot atma işlemi oldukça basittir.Botu yükledikten sonra oyuna girin ve botların zorluk seviyesini ayarlayın.Daha sonra herhangi bir mape girip H tuşundan gereken bot ayarlarını yapabilirsiniz. Hepinize iyi oyunlar.

Cs 1.6 bot paketi 

Yorum Gönder

 
Yukarı