0
google marka degeri  2500 Adet Dofollow Backlink !
Pagerank değerinizi arttırmak için dofollow backlink kaynaklarının ne kadar önemli olduğunu Pagerank Nedir  başlıklı makalemizde detaylı olarak anlatmıştık.  Dofollow backlinkleri pagerankı yüksek sitelerden alarak pr değerinizi kolayca arttırabilirsiniz.
Bu konuda sizlere yardımcı olabilmek için ücretsiz  tam 2500 adet dofollow backlink veren  bir siteyi sizlere tanıtacağım. Sitelerin tamamı whois sitelerinden oluşuyor ve siteniz açık olduğu sürece  whois backlinkler kalıcı olucaktır. Diğer whois sitelerin yanı sıra anahtar kelime girerek  o keyword ile google’da da yükselebilirsiniz.
Fazla uzatmadan linki vereyim >> Whois Backlink Kaynağımız 
Website/Blog Url  : Buraya sitenizin adresini http ile birlikte yazıyorsunuz.
Keyword ( optional ) : Buraya ise yükselmek istediğiniz anahtar kelimeyi yazınız. 
Limit :  Buradan  ise almak istediğiniz link sayısını seçiyorsunuz.
Limit belirlerken top 50 yi seçin. 1 Günde 50den fazla link almak sitenize zarar verecektir. Haftada bir olarak 50′şer link almanız  seo açısından faydalı olacaktır. Seo çalışmaları için sitelerin iskeletini oluşturan en önemli etken backlinktir. Tabi düzensiz alınan backlinkler yani 1 gün siteye 100 tane backlink alıp obir gün siteye  3-5 tane backlink alınınca sitenin iskeletide düzgün olmayacak haliyle google sıralamalarında  dengesiz olacak ve sitenin sıralaması  sık sık sarsılacaktır.
Elime böyle dofollow backlink kaynakları veya yükselmenizi sağlayacak backlinkler geçtikçe sizlere yine buradan duyuracağım.
Blogumuzu takip etmeye devam edin  , Hoşçakalın

Yorum Gönder

 
Yukarı