0







Cihazınızdaki kayıp fotoğrafları geri getirmeye yarayan en iyi programlardan biri Android için Veri Kurtarma programıdır. Bu masaüstü uygulamayla, silinen fotoğrafları ve dahası gönderilen SMS’ler, kişiler, videolar ve müzikler gibi diğer verileri de geri getirebilirsiniz. Kullanması çok kolay olan bu program popular Android akıllı telefon ve tabletlerle uyumludur. Programı Samsung Galaxy S6, Samsung S5, Note3, HTC One, Sony, ZTE, LG ve diğer tüm cihazlarla kullanabilirsiniz.

Bu Android resimleri geri getirme programını, format atılmış, yanlış biçimlendirilmiş, bağlantısı kopmuş ve virüslerden etkilenmiş SD kartlardan verileri kurtarmak için kullanabilirsiniz. Dahası, bilgisayarınızdaki dosyaları tarar, bunlara göz atar, eşleştirir ve yedekler. Dahili önizleme fonksiyonu, kullanıcılara geri getirelebilir fotoğraflara veya verilere, bunları geri yüklemeden önce izleme imkanını verir. Bu fonksiyon oldukça kullanışlıdır çünkü yanlış dosyaları ve istenmeyen verileri geri yükleme sorununu ortadan kaldırır. Kullanımı da aynı şekilde basittir, tek yapmanız gereken:


1-)Programın son sürümünü bilgisayarınıza indirip kurun.


Tıkla Anında İndir

Virüs Total Sonucu



2-)Programı çalıştırın ve USB kablosuyla Android telefonunuzu bağlayın.



3-)Eğer cihazınınız otomatik olarak tanınırsa, sonraki adıma devam edebilirsiniz ancak aksi halde ”Ayarlar” ve “Geliştirici Seçenekleri”ne giderek “USB Hata Ayıklama” seçeneğini etkinleştirin.


4-)Cihaz analizini başlatmak için yeşil renkli “Başlat” düğmesine tıklayın.



5-)Analiz başarıyla tamamlandığında, cihaz taramasını başlatın.
Android cihazınızda “İzin Ver” seçeneğine tıklayın sonra bilgisayarınıza dönerek “Başlat” düğmesine tıklayın.




6-)Geri getirme işleminin bitmesini bekleyin.



7-)Sol panele giderek dilediğiniz kategoriyi seçin.



8-)“Galeri” sekmesine dokunarak Android telefonundan silinen fotoğrafları geri yükleyin.
Önizlemeye tıklayın ve geri getirmek için “Kurtar” butonuna tıklayın.







     

Yorum Gönder

 
Yukarı