0
Bu Çekiliş Sizlere Ne Sunuyor?
Bu çekiliş klavyer.com takipçilerimize ve üyelerimize TemplateMonster.com/tr sitesinde bulunan herhangi bir temayı ücretsiz olarak almanıza yarayacak.  Tabi ki bu ödül 3 kişiye verilecek, katılım tarihleri sonrasında klavyer.comçekilişi gerçekleştirerek okuyucularına sunacak.
Lisanslı bir tema sahibi olmanın avantajlarını kullanın! Ömür boyu sınırsız destek, clip art galeri ve daha bir çok avantajlardan yararlanabileceksiniz.
Çekilişe Katılmak için ne Yapmanız Gerekiyor?
Çekilişe katılmak çok kolay sadece bu makalenin altına yorum yazarak çekilişe katılma hakkı kazanabilirsiniz!
Ancak şu soruyu yanıtlamalısınız;
  • Hangi TemplateMonster Tema veya Şablonunu ve neden kazanmak istediğinizi bilirtiniz.
Örnek cevap şu şekilde olabilir;
  • Kişisel bir web sitesine ihtiyacım var  bu nedenden dolayı #43740 numaralı şablonun benim için güzel bir başlangıç olacağına inanıyorum.

Katılım Koşulları
Her okuyucumuz sadece bir kez katılma hakkına sahiptir.  Promosyon kodları mail yolu ile ulaşacağı için doğru E-Posta adresleri vermeniz gerekmektedir. üyeler mail adreslerinin doğru olduğundan emin olmalıdır.
Temayı kazananlar mutlaka kullanım koşullarını gözden geçirmesi ve gerektiği gibi kullanması önerilir. Alacağınız temalar ömür boyu lisanslı olacaktır, 1 yıl geçtikten sonra yenileme işlemi, ücret ödeme gibi şeyler söz konusu değildir.
Çekiliş  28 Kasım – 05 Aralık 2013 tarihleri arasında geçerliliğini koruyacaktır.
Çekiliş sonucu 05 Aralık 2013 - 07 Aralık 2013 tarihleri arasında açıklanacaktır.
Temaları  TemplateMonster Türkiye  http://www.templatemonster.com/tr/search/  adresinden seçebilirsiniz.

Yorum Gönder

 
Yukarı