0
Gün geçmiyor ki yeni bir hile ortaya çıkmasın :) İnternetten paralı uygulamaların fellik fellik hacked (kırılmış) ya da nulled (değiştirilmiş) versiyonlarını arayan arkadaşları rahatlatacak bir uygulama piyasaya çıktı. Freedom.apk adındaki bu uygulama sayesinde, Google Play Store'da ücretli, paralı olarak satışa sunulmuş uygulamaları, ücretsizce, bedava indirebileceksiniz. Nasıl mı? Ayrıntıları sizinle aşağıda paylaşacağım. Ancak daha öncesinde belirtmek istediğim bazı şeyler var. Bunları da aklınızda bulundurmanız gerekmekte; Öncelikle, application yapımcısı arkadaşların sözleriyle başlayalım: "Freedom Launcher sadece legal (yasal) olarak indirilmiş uygulamalar için yapılmıştır. Bu uygulamayı kullanarak Google Play Store'dan halihazırda indirilmiş bir uygulama için içerik indirimi yapabilirsiniz. Lütfen, Google Play Store'u amacı dışında kullanmayalım.". Şimdi de, ben kendi uyarımı yapayım; "Burada yazılan hiçbir şeyi denemedim. Sadece yabancı bir siteden çeviri yapıyorum. Oluşabilecek sıkıntılardan dolayı Barkness olarak sorumlu değilim. Lütfen uygulamayı amacı dışında kullanmayın. Öptüm bye." Evet bu aşamayı da geçtiğimizde göre uygulamayı nasıl kullanacağımızı, nasıl Google Play Store'dan paralı uygulamaları beleş download edebileceğimizi anlatalım:

  1. Öncelikle android cihazınızın root'lu olması ve Google Play Store'un yüklü olması gerekmekte.
  2. Freedom.APK'yı bu adresten indirin. (Mevcut sürüm: Freedom-0.8.4.apk)
  3. Uygulamayı yükleyin. Burada iki farklı uyarı var:  1) Güvenlik ayarlarından Unknown sources'ı aktif edin 2) Uygulamanın ilk kez açılması biraz zaman alabilir. Acele etmeyin. Açılınca superuser permission izni verin. Kusura bakmayın, açıklayıcı görseller Rusça.
  4. Şuan uygulama hazır ama Türkiye'den kullanım için yapılması gereken bir şey daha var. Telefon saat dilimini değiştirmek lazım. Ayarlardan, Tarih ve Saat kısmına girin. "Otomatik tarih ve saat" ayarını deaktif edin, Daha sonra alt tarafta "Saat dilimini seç" seçeneği kullanılabilir olacak. Buradan, saat dilimini "Moscow GMT +4" olarak değiştirin. Şimdi asıl işleme geçebiliriz.
  5. Uygulama başladıktan sonra, indirmek istediğiniz application'ın üzerine tıklayın ve yüklenene kadar bekleyin. Yüklenince de keyfinize bakın.

Freedom'la Hangi Uygulamaları İndiremezsiniz?

  • Freedom, online uygulamaları indirmek isterseniz çalışmaz! Yani, örnek olarak paralı online multiplayer ya da single oyunları indirmek isterseniz çalışmaz. İndirmek istediğiniz uygulamanın internet üzerinden veri alışverişi yapmaması lazım.
  • Çoğu uygulama indirirken Paypal gibi ödeme metotları sunuyor. Eğer böyle bir durum oluşursa, bedava indirme yapamazsınız.

Freedom'la Hangi Uygulamaları İndirebilirsiniz?

İndirebileceğiniz uygulamaların güncel bir listesini, uygulama sahibi yayınlıyor. Bu adresten güncel listeye ulaşabilirsiniz.

Diğer Uyarılar

  • Freedom'un çalışmasını istiyorsanız Google Play Store 4'ü güncellemeyin. Aksi halde çalışmaz.
  • Avrupa Birliği üye ülkeleri, Amerika, Avusturalya ve Kanada'da çalışmaz.
  • Freedom'u silmek istiyorsanız, önce uygulamaya girin. Menü'den Stop yaptıktan sonra uygulamayı silin. Eğer bu işlemi yapmazsanız Freedom'suz Google Play Store'u kullanmazsınız.

Yorum Gönder

 
Yukarı